Bestemmingen

Twee dagen Picos de EuropeIn het noorden van Spanje

In het noorden van spanje in de provincie ligt het National Park “Picos de Europe”. Picos de Europe (vertaald: Pieken van Europa) is een onderdeel van het Cantabrisch Gebergte. Wij (Harko en ik) hebben ervoor gekozen om deze door middel van een eigen gekozen route te verkennen.

Lees meer

Wandelen in Tenerife, must do wandelingenVulkanisch landschap

Zeven dagen Tenerife, we hebben voor Tenerife gekozen omdat dit eiland zoveel meer heeft te bieden dan de bekende badplaatsen Los Christianos en Playa de Las Americanas. We hebben dan ook besloten om deze plaatsen zoveel mogelijk te vermijden en te kiezen voor het iets rustigere Costa Adeje, hier zaten we iets ten noorden van in een rustig Hotel.

Lees meer

Op In Spanje

Wie ben ik?

Jeroen, liefde voor natuur en een stukje cultuur. Ik onderneem vooral kleinere hikes samen met mijn vriendin en kinderen,en wat zwaardere hikes met vrienden. Naast reizen doe ik aan Rugby en ben ik veel op de mountainbike te te vinden.

Bekijk ook mijn youtube kanaal

Met veel inspiratie en leuke filmpjes die goed passen bij de leeftijd van de kinderen. Ik zou het heel tof vinden als je je abboneert op mijn kanaal.

Viator