Bestemmingen

De rocky’s van Denver naar Denver!Met een camper tessa en goed weer!

Waar we de vorige trips vooral de focus hadden op lange wandelingen hebben we er nu een kleine dame bij. Vorig jaar zijn we al on Italië geweest met haar; maar dit jaar toch echt het grote werk! Dit is deel 1 van 2. In dit deel ga ik in op: Black Hills NF, Badlands NP, Devil’s Tower NM, Bighorn Canyon, Yellowstone NP en Gran Teton NP.

Lees meer

Mist trail Yosimite

Tijdens onze trip van San Francisco naar Phoenix was dit toch wel één van de mooiere hikes. Via deze wandeling word je via een stijgende weg langs de merced rivier naar twee watervallen, de Vernal Fall (7 km heen en terug) en de hoogte, de Nevada fall. Het ligt een beetje zelf aan wat je leuk vindt, maar wij hebben gekozen voor beide watervallen.

Lees meer

Zuid west amerika in 2 weken kan dat?

Het ruige zuidwesten van Amerika heb ik altijd al interessant gevonden. Amerika is relatief makkelijk te bereiken en in een korte tijd (want we hadden maar 2.5 week/15 dagen) is er erg veel te zien. Daarnaast zijn plekken als Zion, Bryce en Yosetime een must om een keer te zien.

Lees meer

Wie ben ik?

Jeroen, liefde voor natuur en een stukje cultuur. Ik onderneem vooral kleinere hikes samen met mijn vriendin en kinderen,en wat zwaardere hikes met vrienden. Naast reizen doe ik aan Rugby en ben ik veel op de mountainbike te te vinden.

Bekijk ook mijn youtube kanaal

Met veel inspiratie en leuke filmpjes die goed passen bij de leeftijd van de kinderen. Ik zou het heel tof vinden als je je abboneert op mijn kanaal.

Viator