Abel Tasman

Veel informatie over Abel Tasman kan je vinden via deze PDF, Abel Tasman is zoals gezegd één van de kleinste maar mooiste National Park in Nieuw Zeeland. Wij hebben er twee dagen gelopen, de eerste dag zijn we met een Kayak naar een punt in de route gevaren en de 2e dag met een bootje. Op deze manier kon je de route(die voornanamelijk via de kust loopt) op meerdere punten starten en verkennen. Deze route heet de Abel Tasman Coastal Track.In het PDF document staan meerdere punten, tijdens het schrijven deze blog weet ik niet meer precies op welke punten wij zijn begonnen. Echter geven de foto's wel een mooie beeld van de route die langs de hele kust van Abel Tasman loopt. Erg leuk om te doen!

Foto's

Reageren

Heb je een vraag of een opmerking, laat het mij weten, ik kom graag in contact met mijn lezers


Reacties

Wie ben ik?

Jeroen, liefde voor natuur en een stukje cultuur. Ik onderneem vooral kleinere hikes samen met mijn vriendin en kinderen,en wat zwaardere hikes met vrienden. Naast reizen doe ik aan Rugby en ben ik veel op de mountainbike te te vinden.

Bekijk ook mijn youtube kanaal

Met veel inspiratie en leuke filmpjes die goed passen bij de leeftijd van de kinderen. Ik zou het heel tof vinden als je je abboneert op mijn kanaal.

Viator