Goud zoeken langs ArrowtownOf we er rijk van zijn geworden?

Arrowtown is in 1862 gestich door goudzoekers. Vanuit de Arrow River spoelde veel goud aan in dit gebied. De wandeling die we hebben gedaan voert je langs een Chineesje goudmijn dorpje. De route begint in Arrowtown en voert je om de German Hill heen. 

Foto's

Reageren

Heb je een vraag of een opmerking, laat het mij weten, ik kom graag in contact met mijn lezers


Reacties

Wie ben ik?

Jeroen, liefde voor natuur en een stukje cultuur. Ik onderneem vooral kleinere hikes samen met mijn vriendin en kinderen,en wat zwaardere hikes met vrienden. Naast reizen doe ik aan Rugby en ben ik veel op de mountainbike te te vinden.

Bekijk ook mijn youtube kanaal

Met veel inspiratie en leuke filmpjes die goed passen bij de leeftijd van de kinderen. Ik zou het heel tof vinden als je je abboneert op mijn kanaal.

Viator