Via het oerbos naar Lake Manapouri

De Hike begint met een leuke brug over de "Waiau River", je komt vanuit daar al snel in het bosrijke gebied en uiteindelijk via een mooi moeras (gelukkig begaanbaar gemaakt) uit bij een van de diepste meren van Fiordland. 

Foto's

Reageren

Heb je een vraag of een opmerking, laat het mij weten, ik kom graag in contact met mijn lezers


Reacties

Wie ben ik?

Jeroen, liefde voor natuur en een stukje cultuur. Ik onderneem vooral kleinere hikes samen met mijn vriendin en kinderen,en wat zwaardere hikes met vrienden. Naast reizen doe ik aan Rugby en ben ik veel op de mountainbike te te vinden.

Bekijk ook mijn youtube kanaal

Met veel inspiratie en leuke filmpjes die goed passen bij de leeftijd van de kinderen. Ik zou het heel tof vinden als je je abboneert op mijn kanaal.

Viator